Regionale kerngroepen en retraites

Om predikanten, voorgangers en kerkplanters toe te rusten en te ondersteunen, hebben wij regionale kerngroepen en retraites.

Regionale kerngroepen

Verlang jij naar een gemeente waarin meer zichtbaar wordt van het Koninkrijk van God en de kracht van de Heilige Geest? Wil je groeien in je wandel met God, in je leiderschap en in de ontwikkeling van je karakter? Sluit je dan aan bij een regionale kerngroep voor predikanten, voorgangers en kerkplanters. Door het hele land heen hebben we kerngroepen en ook ontstaan er regelmatig nieuwe groepen.

Regionale kerngroepen komen om de zes tot acht weken bijeen. Elke bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. We nemen ruim de tijd voor:

  • aanbidding. We richten ons op God, aanbidden Hem als Heer en hoofdman van ons leven, knielen voor Zijn voeten neer. Als leiders in de kerk weten we ons afhankelijk van God.
  • een gesprek of onderwijs. We bespreken een vraag of onderwerp. Daarbij dagen we elkaar uit te groeien in geloof en leiderschap.
  • gebed. We bidden voor elkaar en willen samen groeien in de gaven van de Heilige Geest.

Wij geloven dat in elke kerk en geloofsgemeenschap God te vinden is en dat je daar al iets kunt proeven van Zijn Koninkrijk

Retraites

We houden ook een paar keer per jaar retraites voor predikanten, voorgangers en kerkplanters. Een retraite duurt meestal drie dagen. Er is alle ruimte voor aanbidding, onderwijs, reflectie en gebed. Thema’s die in een retraite aan de orde kunnen komen, zijn bijvoorbeeld: de theologie van het Koninkrijk en leiderschap.  

Aanhaken of meer informatie over kerngroepen of retraites

Heb je vragen? Wil je aanhaken bij een regionale kerngroep of meer weten over de retraites? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhaken of meer informatie?‚Äč