Gedragsregels, protocol, AVG

Gedragsregels

Je doet kinderwerk op de New Wine Zomerconferentie, bent op een andere plek vrijwilliger of je zit bijvoorbeeld in een ministryteam. In alle gevallen is het belangrijk dat je weet dat we binnen New Wine afspraken en regels hebben over hoe we met elkaar omgaan. Zodat jij, maar ook de ander, zich veilig kan voelen in de grote familie die we als New Wine zijn.Jouw privacy: de AVG

Wanneer je je aanmeldt bij New Wine, informatie vraagt of een donatie geeft, krijgen we jouw gegevens. Die persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. We houden ons volledig aan de AVG, de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Dat is de privacywet. Wil je meer weten over hoe we omgaan met jouw gegevens en hoe we die beschermen? Lees onze privacy-statement.


Vertrouwenspersonen

Zit je ergens mee? Heb je iets meegemaakt bij New Wine dat in strijd was met onze regels en afspraken over gedrag of privacy? We hebben vertrouwenspersonen waarmee je kunt praten. Je kunt zelf aangeven of je dit wilt delen met een man of vrouw, We zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-3018094. De vertrouwenspersonen zijn Eddy en Ineke de Pender en Peter en Betty van Genderen.