Inspiratiedag voor voorgangers – New Wine en Alpha Nederland

New Wine en Alpha Nederland bieden op 4 november een inspiratiedag aan voor voorgangers. Op die dag gaan we samen met jou in gesprek over de roeping van de kerk in de huidige samenleving. Dat willen we doen in een sfeer van verbinding en herkennning.

We staan stil bij jouw gemeente: wat tekent haar context en karakter vandaag de dag? Ook zoomen we uit naar de kerk in de samenleving: waar staan we als kerk en hoe bouwen we hoopvol aan de kerk richting de toekomst? En, terug naar jouw eigen context, waar mag jij verwachtingsvol over zijn in jouw gemeente en woonplaats?

Deze dag brengt het DNA van New Wine en Alpha Nederland samen. Er is volop ruimte voor Gods Geest, persoonlijke verbinding, lekker eten en diepgaande gesprekken. Aan het einde van deze dag heb je zicht op de uitdagingen die deze tijd brengt voor de kerk die missionair wil zijn. Daarnaast ben je bemoedigd en hoopvol over de kansen voor jouw kerk. We hebben stilgestaan bij Gods goedheid voor Zijn gemeente, in het verleden, en in wat nog gaat komen.

Datum:   Maandag 4 november 2024
Tijd:        09:00 uur – 16:00 uur
Locatie:  Centraal in het land. De specifieke locatie hopen we binnenkort bekend te maken.

Aanmelden kan via Alpha Nederland.