Ministrycursus Leidsche Rijn

Heb jij een verlangen om meer en vaker voor anderen te bidden? Wil je in een veilige omgeving hiermee oefenen en het Bijbelse onderwijs hierover leren? Dan is deze cursus voor jou!

Vanaf dinsdag 8 november start de cursus Gebedsministry om 20.00- 22.00 uur in ‘Kerk aan het Lint’ , Aarlendorperweg 103 in Vleuten/Leidsche Rijn. Volgende avonden zijn: 22 nov, 6 dec 2022; 17 & 31 januari 2023 voor module 1. Kosten zijn € 25.- incl cursusboek, koffie en thee. Opgeven of informatie kan door te mailen naar gebed@rijnwaarde.nl

Bidden kan iedereen. Tuurlijk. Maar we vinden het belangrijk dat ministrygebedsteams allemaal op dezelfde manier bidden en zeer zorgvuldig omgaan met de mensen die om gebed vragen. Ook willen we graag dat je oefent met bidden in de kracht van de Heilige Geest voordat je in je eigen kerk aan de slag gaat. Daarom is er een cursus gebedsministry ontwikkeld met drie modules. In de bijbehorende cursusboeken krijg je veel uitleg en bijbelse onderbouwing. 

Wat is ministry?  Nog nooit gehoord van ministrygebed? Geen probleem. We leggen je graag uit wat het is. Bij ministry bid je met twee personen voor een derde persoon in de kracht van de Heilige Geest. Je doet dat in de verwachting dat God bij jullie is. Tijdens het gebed vallen er regelmatig stiltes. Daarin luister je samen naar de Geest en sluit je aan bij wat Hij aan het doen is in de persoon waarvoor je bidt. Je bidt altijd met open ogen, hart en handen.