Ministrycursus module 1 Kampen

In februari start er een Ministry cursus bij de Baptistengemeente Kampen. Deze cursus bestaat uit 5 avonden. De cursus betreft Module 1 van New Wine en wordt gegeven door medewerkers van New Wine.

Wat is gebedsministry?
Bij gebedsministry bid je met twee personen voor een derde persoon in de kracht van de Heilige Geest. Je doet dat in de verwachting dat God bij jullie is en dat God door de Heilige Geest werkt in het leven van de persoon die om gebed vraagt.

Voor wie?
De ministrycursus is bedoeld voor wie deze vorm van gebed wil gaan geven, maar ook is het leerzaam voor wie wil groeien in persoonlijk gebed. De cursus wordt georganiseerd door de Baptistengemeente Kampen, maar geïnteresseerden van andere gemeenten zijn ook van harte welkom.

Inhoud
De thema’s van de avonden zijn:
1. De heelheid van Gods Koninkrijk – De bijbels basis en praktijk van ministry
2. Meebewegen met wat God aan het doen is
3. De hele mens op het oog
4. Vergeving ontvangen en anderen vergeven
5. Terugkomavond – Meewerken met God

Praktische informatie
De cursusdata zijn op woensdagavonden:
28 februari, 6 maart, 13 maart, 20 maart en 19 juni 2024.

Inloop vanaf 19:15 uur en we starten de avond om 19:30 uur.

De avonden vinden plaats in De Schalmei, Triangel 1 8265 RG Kampen.

We starten de avond met lofprijzing, daarna volgt een inleiding over het thema en is er ruim de tijd voor oefening met begeleiding van ministry-bidders.

De kosten bedragen €20, inclusief cursusboek en koffie of thee. Je kunt je aanmelden voor deze cursus via leerhuis@baptistenkampen.nl tot uiterlijk 18 februari. Heb je vragen over de cursus dan kun je contact opnemen met Diny Vink 06-43811911 of Gerdien Groen 06-34889684