Ministrycursus Module 2 & 3

Bidden kan iedereen. Tuurlijk. Maar we vinden het belangrijk dat ministrygebedsteams allemaal op dezelfde manier bidden en zeer zorgvuldig omgaan met de mensen die om gebed vragen. Ook willen we graag dat je oefent met bidden in de kracht van de Heilige Geest voordat je in je eigen kerk aan de slag gaat. Daarom hebben we een cursus gebedsministry ontwikkeld met drie modules. In de bijbehorende cursusboeken krijg je veel uitleg en Bijbelse onderbouwing.

In module 1 legden we de basis van gebedsministry uit. Die module bestaat uit vier bijeenkomsten. In module twee en drie gaan we dieper in op de thema’s vergeving en genezing. Bij zowel module twee en drie heb je drie bijeenkomsten.

Voordat je naar een groepstraining gaat, lees je de inleiding bij de les door. Elke bijeenkomst begint met aanbidding en/of lectio devina en een korte inleiding waarin je een samenvatting krijgt van de lesstof en waarbij je vragen kunt stellen. Daarna oefen je zelf een uur met ministrygebed.

Module 2 bestaat uit een herhaling van module 1 en verdieping over ‘vergeving’ op dinsdag 31 januari, 14 & 28 februari 2023 in Kerk aan het Lint, Alendorperweg 103 in Vleuten. Van 20.00 – 22.00 uur.

Module 3 bestaat uit drie avonden verdieping over ‘genezing’ op dinsdag 14 & 28 maart en 11 april 2023 in ‘Kerk aan het Lint’, Alendorperweg 103 in Vleuten. Van 20.00 – 22.00 uur.

Kosten: 20 euro per module.

Opgeven: gebed@rijnwaarde.nl