Ministrycursus NGK Barendrecht

De NGK Maranathakerk in Barendrecht biedt in september de gebedsministrycursus van New Wine aan. De cursus wordt geleid door vrijwilligers van New Wine.

Gebedsministry is een hulpmiddel om elkaar door gebed te dienen. Twee mensen bidden voor een derde in het vertrouwen dat God erbij is en ons wil aanraken en vernieuwen door zijn Geest. Het mooie van gebed is, dat iedereen kan bidden. We hoeven het niet ingewikkeld te maken, we gaan in vertrouwen naar onze Heer toe. Waarom dan toch een cursus? We willen gebedsministry pastoraal zorgvuldig doen en daarom is het goed een heldere visie en ook richtlijnen te delen.

Iedereen die meer wil weten over deze manier van bidden is van harte welkom. Elke avond bestaat uit twee delen: eerst krijg je onderwijs, daarna oefen je in kleine groepen het bidden met elkaar.

De cursus is op vier donderdagavonden: 8 september, 15 september, 22 september en 29 september. Je bent welkom vanaf 19.30 uur, de avonden starten om 19.45 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

In januari 2023 is er een terugkomdag (op een zaterdag ). De datum daarvan is nog onbekend.

Deelname aan de cursus kost 20 euro. Je krijgt het cursusboek op de eerste cursusavond.

Geef je op via:

Een mail naar: ministry@ngkbarendrecht.nl
Contactpersoon: Agaath Poley: T. 06 51937155
Adres: Dorpsstraat 178a, Barendrecht.