Predikantendag Zomerconferentie  

Ben je predikant/voorganger en wil je kennis maken met New Wine of de Zomerconferentie? Meld je aan voor de Predikantendag op woensdag 27 juli in Liempde. We bieden je een dagprogramma aan op het terrein van de Zomerconferentie. De toegang is gratis 

Thema conferentie 

New Wine is een beweging van kerken die missionair wil zijn in de kracht van de Geest. Het thema van de New Wine Zomerconferentie 2022 is United. We leven in een woelige tijd waarin de geopolitieke kaarten opnieuw worden geschut. Waarin de kerk symptomen vertoont van longcovid. Waarin christenen zoeken naar ritme en balans in hun (geloofs)leven. Om in deze situatie te bloeien hebben we diepe verbondenheid nodig. Verbondenheid met elkaar en met Jezus. Daarover gaat deze conferentie. 

Programma 

De predikantendag begint om 9:15 uur met een ochtendviering. De Britse voorganger Tim Hughes vertelt hoe we ons, als navolgers van Jezus, kunnen inzetten voor de bloei van onze stad. Tim en zijn vrouw Rachel (onze hoofdsprekers dit jaar) leiden een kerk in Birmingham waar veel studenten en jongvolwassenen tot geloof komen. 

Na de ochtendviering ontmoeten we elkaar voor koffie/thee in de MOVEment. In deze bijeenkomst nemen we je mee in de theologie van het Koninkrijk en hoe dit uitwerkt in de praktijk. Na de lunch kun je zelf rondkijken op het terrein, enkele seminars bijwonen of neuzen in de boekentent. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met hapje en een drankje in de MOVEment. 

Je bent van harte welkom om ook daarna te blijven. Op het terrein zijn allerlei eettentjes te vinden. Ook is er ’s avonds nog een samenkomst. 

Aanmelden en meer informatie  

Je kunt jezelf via dit formulier (gratis) aanmelden.  Neem gerust ook je eventuele partner mee. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Bart Visser. Ook als je theologiestudent of missionair-pionier bent, zien we je graag op de Predikantendag. 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. Dan weet je wat er gebeurt en wat je kunt doen bij New Wine

Contact

Bouw mee!

Bouw samen met ons mee aan Gods Koninkrijk.  Dat kan op veel manieren. Door te bidden, je als medewerker in te zetten en/of door een gift. Stichting New Wine Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw giften zijn dus aftrekbaar.