Vertrek New Wine-directeur Edward de Kam

Edward de Kam werkt sinds vier jaar als directeur van New Wine Nederland (0,2 fte). Op 1 september stopt hij met deze functie. Hij vertelt zelf waarom:

“Helaas kan ik mijn werk bij New Wine niet meer combineren met mijn hoofdtaak als Area Director bij Youth for Christ (YFC) Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika. Sinds het afgelopen jaar leid ik een aantal internationale YFC-projecten voor Leiderschapsontwikkeling en Business As Mission. Deze projecten vragen veel extra tijd en nu ik ook weer kan reizen, merk ik dat ik mijn beide functies niet meer kan combineren.

Met heel veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op het werk bij New Wine. Het werken met een gepassioneerd stafteam en zoveel betrokken vrijwilligers geeft zoveel moois. Ik geniet ook van alle verhalen die mensen me vertellen. Over hoe zij Gods tegenwoordigheid ervaren, bijvoorbeeld tijdens New Wine-cursussen en evenementen. Dat is zo bijzonder.

Voor mij persoonlijk is New Wine altijd weer een moment om ‘mijn geestelijke batterij op te laden’, zeker op de Zomerconferentie. God die zoveel groter is dan ik kan bedenken en toch ook zo nabij is. Zijn tegenwoordigheid is daardoor zoveel meer een realiteit voor mij geworden.

Ik sluit een hele mooie periode af nu ik afscheid neem als directeur. Gelukkig stopt God nooit met het werk waaraan Hij is begonnen. Dat geeft perspectief, ook voor het werk van New Wine.

En natuurlijk stop je bij New Wine nooit helemaal. Ik hoop in de toekomst zeker betrokken te blijven bij New Wine.”

Selectieprocedure nieuwe directeur

Het bestuur van New Wine start binnenkort een selectieprocedure voor een nieuwe directeur. Interesse om Edward op te volgen? Hier vind je meer informatie over de functie.

DJI 0382
“Het werken met een gepassioneerd stafteam en zoveel betrokken vrijwilligers geeft zoveel moois”