Kringenmateriaal

Het verhaal van Gods Koninkrijk

Schermafbeelding 2023 08 21 om 15.40.16

Deel 1 van de New Wine-serie voor kringen heet: ‘Het verhaal van Gods Koninkrijk: van Genesis tot Openbaring’. Hoe kun je aan de slag met dit materiaal? Je kunt als kring tien bijbelstudies doen met verwerkingsvragen. Ook is er veel aandacht voor het verdiepen van je relatie met God en het leven door de Geest in je dagelijks leven. Het bidden en luisteren naar God. 

 

Heel het leven!

Cover Heel het leven

Heel het leven! gaat in op wat de Bijbel zegt over zorg voor de schepping en Gods Koninkrijk. Het boekje bestaat uit vijf sessies, waarbij kringen een video bekijken, samen bidden, de Bijbel induiken en in gesprek gaan. Het materiaal voor Heel het leven! ontstond in samenwerking met de christelijke organisaties A Rocha, Micha Nederland, 24/7 Prayer, GroeneKerken en Laudato Si’ Alliantie. De video’s bij elke sessie zijn van Anglicaans voorganger en theologiedirecteur Dave Bookless van de christelijke natuurbeweging A Rocha International en voormalig New Wine-voorzitter en predikant Jan Maarten Goedhart van de Sint Janskerk in Gouda.

Alle video’s vormen onderdeel van een online themapakket Heel het leven!. Dit pakket is er al sinds 2020. Het werd ontwikkeld toen een New Wine Zomerconferentie rond dit thema door de COVID-epidemie moest worden afgeblazen. 

 Persoonlijke aanbeveling van Dave Bookless